duminică, 2 decembrie 2018

Care pe cine respecta?



     Stimabili politicieni, de toate rangurile si culorile politice, v-a placut parada militara de Ziua Nationala a Romaniei? V-au placut militarii care au defilat? V-ati simtit mandri si ati fost impresurati de patriotism? 
    Daca da, atunci incetati cu denigrarea militarilor, cu defaimarea si dezinformarea. Militarii indiferent de arma, sunt singurii angajati care au renuntat la propriile drepturi conferite de lege, in favoarea apararii acestora si a vietii celorlalti cetateni. 
    V-ati uitat cu mandrie si sentimente inaltatoare la ,, sclavii “ muti in nemultumirea lor care v-au dat onorul. V-ati intrebat oare daca sunteti demni sa primiti onorul si daca meritati sa va fie aparate fundurile nobile? V-ati intrebat ce ati facut bun pentru militari? 
    Cred ca nu sau poate nu stiti, mai nimic. I-ati amagit cu legea salarizarii, cu plata zecilor de mii de ore suplimentare si a altor drepturi de natura salariala. I-ati mintit si supus oprobriului public printr-o lege a pensionarii ce nu a fost aplicata niciodata in integralitatea ei si pe care ati ciuntit-o in fel si chip. Revizionati cu ochii mintii parada de ieri si intrebati-va daca voi sunteti capabili sa faceti ce fac si ce au facut militarii si daca v-ar multumi salariile si pensiile pe care le acordati. 
    Cu credinta ca lacrimile de pe obraz si tremurul din corp, se datorau sentimentelor de apreciere si recunostinta si nu ca urmare a gerului, sper sa reparati nedreptatile comise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu