vineri, 25 noiembrie 2016

O raza de speranta!





     Aseara 24.11.2016 incepand cu ora 20.00 am sperat intr-o minune, de fapt o dubla minune din care sa renasca fotbalul romanesc si care sa ne aduca bucuriile de altadata.            Incepand cu ora 20.00, pe Arena Nationala, Steaua a disputat partida retur cu turcii de la Osmanlispor partida pe care stelistii erau obligati sa o castige pentru a pastra sansele de calificare in primavara europeana. 
     Dupa un inceput ezitant cu slabiciuni in defensiva, ne-am vazut condusi la pauza cu 1 - 0 si cu sansele de calificare compromise. Dar a urmat pauza si schimbarile inspirate ale antrenorului stelist si Steaua a renascut, jucand excelent si intorcand rezultatul in favoarea sa, castigand partida cu 2-1, pastrand astfel sansele de calificare in cazul unei victorii in returul cu Villareal. 
     Clasamentul grupei L publicat pe site-ul Uefa.com, este:
1.       Osmanlispor        5 partide disputate     7 puncte
2.       Steaua                 5 partide disputate     6 puncte
3.       F.C. Zurich           5 partide disputate     6 puncte
4.       Villareal C.F.        5 partide disputate     6 puncte 



      A urmat de la ora 22.00 partida disputata de Astra pe terenul celor de la Austria Viena, meci foarte important in economia calificarii pentru ambele echipe, disputa fiind una apriga dat fiind si faptul ca s-au acordat nu mai putin de 10 cartonase galbene si unul rosu. 
     Ca urmare tot a unei schimbari inspirate facuta de asta data de Sumi, la finalul partidei am rasuflat usurat cand tabela indica 2 – 1 pentru formatia noastra care are foarte mari sanse de calificare in 16-imile Europa League. Situatia clasamentului in grupa E se prezinta astfel:
1.       A.S. Roma                 5 partide disputate     11 puncte
2.       F.C. Astra Giurgiu      5 partide disputate       7 puncte
3.       F.K. Austria  Wien      5 partide disputate       5 puncte
4.       F.C. Viktoria Plzen     5 partide disputate       3 puncte


 


      Si astfel s-a incheiat o seara magnifica pentru fotbalul romanesc, cu o dubla minune indeplinita, cu doi antrenori inspirati si cu speranta ca ambele echipe vor repeta succesul, merita multumirile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu