vineri, 12 octombrie 2018

Oare P.N.L.-ul moare?







     Dupa parerea mea in scurt timp P.N.L.-ul va dispare sau cel putin conducerea acestuia. 
     Si asta se va datora nu prostiilor comise de Ludovic Orban ci interesului manifestat de P.D.L.-ul lui Blaga. In 2014 este ales in functia de presedinte al P.N.L., Klaus Iohannis, super primarul Sibiului. Acesta pune bazele fuzionarii P.N.L. cu P.D.L., asigurandu-si sustinerea candidaturii la prezidentialele din 2014, sef de campanie fiind numit Blaga. Oportunitatile deschise de gafele lui Orban, de scaderea din sondaje a lui Iohannis, de adversitatea romanilor fata de P.S.D.si probabil de eventualul candidat al acestora, i-au trezit interesul lui Blaga pentru putere si de ce nu pentru reinventarea P.D.L.-ului. 
    Asemeni filmelor S.F. in care aliens isi devoreaza gazda din interior, asa si vechii pedelisti vor reinventa partidul. Avand deja in fata modelul ,, primar de succes / presedintele ales “ al lui Iohannis, nu este exclus ca dupa castigarea sefiei P.N.L.-ului, Blaga sa propuna pentru viitorul presedinte al Romaniei un alt primar de succes al tarii si anume marele Boc. 
    Oare sa se reuneasca tripleta BBB, Basescu, Blaga, Boc? Pe baza acestui rationament, ma intreb daca nu cumva acest scenariu nu e si in mintea jucatorului Basescu. Cum altfel si-ar mai asigura protectia daca reprezentantul pesedistilor ar castiga prezidentialele? 
    Nu de alta, dar daca Codruta a picat, Lazarica e pe faras iar Elena Udrea ajunge in puscarie in Romania si probabil se va sparge, pe fondul mentinerii cinstite si corecte a luptei impotriva coruptiei sa nu cumva sa se redeschida dosarele flotei, mosia Nana sau scandalurile legate de casa din Mihaileanu si creditul de la CEC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu