sâmbătă, 28 iulie 2018

Amber, salteaua cu chihlimbar!

    Somnul este o stare fiziologica si este extrem de important pentru sanatatea noastra.           Calitatea somnului influenteaza in mod direct productivitatea, creativitatea, sanatatea inimii si creierului precum si sistemul imunitar. De un somn odihnitor cu o durata de 7 - 9 ore pe noapte depinde starea noastra de peste zi. Daca suntem somnorosi sau plini de energie, morocanosi sau binedispusi, depinde doar de cum a fost somnul. Pe langa toate recomandarile medicale, nutritioniste, astrale sau zodiacale un rol important il au conditiile de dormit. O camera aerisita, o lumina difuza, linistea, lipsa grijii ca va suna alarma dimineata si nu in ultimul rand o saltea confortabila, sunt factori ce vor conduce la un somn odihnitor, linistit si relaxant. 
    Oferta pietei in ce priveste saltelele de dormit este foarte bogata si variata. Ieftine sau scumpe, anatomice, antialergice, cu arcuri, cu iarba de mare, cu spuma de memorie, toate au rolul de a ne asigura un somn de calitate. Din pacate de multe ori riscam sa facem alegeri gresite datorita faptului ca nu ne permite buzunarul sau a nepriceperii. Ulterior constatam ca datorita alegerii facute somnul nu este placut, ne trezim cu dureri de oase, amorteli sau carcei. Ba mai mult, decizia de a schimba din nou saltea, ne va afecta negativ bugetul. 
    Datorita acestor motive am cautat sa imbin utilul cu placutul, fara a face insa rabat de la calitate si astfel am descoperit salteaua Amber https://www.ambermattress.ro/Amber еste o saltea https://www.ambermattress.ro/saltea cu doua fete realizata după o tehnologie hibrida, prima saltea din lume cu spuma din chihlimbar АmberFoam®, brevetata, cu efect de masaj, cu 7 zone de confort, spuma cu memorie de calitate avansata si sistem ortopedic Pocket spring. 
    Si pentru ca Amber https://www.ambermattress.ro/de-ce-amber vrea sa te convinga de calitatea produselor sale iti ofera 100 de nopți de testare pentru a aprecia daca Amber ti se potriveste.


    Dormi, tolaneste-te, fa dragoste, danseaza pe ea sau sari iar dacă nu iti place, nu este nici o problema, Amber iti va restitui integral suma platita pentru aceasta. In concluzie un somn odihnitor inseamna mai mult timp acordat lucrurilor cu adevarat importante din viata noastra. 
    Somn usor si linistit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu