joi, 20 august 2015

IMPORTANTA LENJERIILOR DE PAT


 
Tineti minte ce lenjerii de pat avea bunica? Imaculate, apretate si cu dantela realizata chiar de mana ei. Aceste asternuturi intra acum in categoria vintage, iar in locul lor au aparut lenjeriile de pat colorate din diferite tipuri de materiale, fiecare cu proprietati bine definite

Da,    LENJERIILE DE PAT    sunt foarte importante in cazul in care dorim sa avem un somn cat se poate de placut si tocmai de aceea trebuie sa fim atenti atunci cand ne procuram.
 Dupa umila mea parere trebuie sa alegem un material care sa nu ne provoace iritatii in nici un fel pe timpul noptii, si sa nu ne incomodeze. Eu am reusit sa scap de aceste probleme de ceva timp deoarece am gasit o lenjerie de pat, in care sa ma pot odihni foarte bine dupa o zi grea de munca.

 Am cautat indelung o lenjerie pe placul meu, de  calitate si care sa nu ma lase leftera. Am avut ceva de cautat, fie nu-mi placea calitatea, fie dimensiunile nu mi se potriveau sau pur si simplu nu imi placea designul acesteia.
   Cautarile mele s-au oprit si aici http://cumparamisim.ro/  ,Am gasit o multitudine de lenjerii care mai de care mai frumoase. M-a atras multitudinea de oferte, originalitatea si  calitatea. 
   Am gasit lenjerii de bumbac 1+1 gratuit  , lenjerii romanesti fabricate la Pucioasa .

Pentru ca eram pornita sa iau musai o lenjerie din bumbac ce mi-ar fi  satisfacut toate asteptarile in ceea ce priveste confortul nocturn , m-am oprit la aceasta LENJERIE BUMBAC

Este din bumbac 100 % , contine 4 piese , cearceaf pilota 200x220 cm , cearceaf pat  220x240 cm, fata de perna 2 buc 55x80 cm 
IMPRIMEUL ESTE UNUL CARE IMI PLACE IN MOD DEOSEBIT FIIND UNUL FLORAL IAR LA CUMPARAREA UNEI LENJERII MAI PRIMESTI INCA UNA GRATIS.

Daca tineti sa aveti un somn cat mai linistit si confortabil, nu faceti rabat de calitate ,AICI http://cumparamisim.ro/  GASITI TOTUL PENTRU DOAMNE !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu